Over Krobo Machinery

Krobo Machinery is 20 jaar geleden begonnen met het onderhoud en de revisie van bestaande betonmachines en de levering van mallen. Bij de levering en het in productie stellen van de betonmallen kwamen vaak trilproblemen aan het licht, vanwege dit probleem is besloten om een geheel nieuw trilsysteem te ontwikkelen.

Aangezien veel betonproducenten met direct ontkist machines veel tril- en verdichtingsproblemen hadden is Krobo Machinery zich gaan verdiepen in de triltechniek.

Na veel experimenteren heeft Krobo Machinery een trilsysteem ontwikkeld waarmee we een enorme kwaliteitsverbetering van betonproducten hebben weten te realiseren.

Veel van onze klanten kunnen bepaalde producten die voorheen alleen via natgieten mogelijk waren nu produceren volgens het direct ontkistprincipe.

Dit trilsysteem heeft ook het voordeel dat wanneer er zeer intensief wordt getrild het geluidsniveau onder de 90 db blijft (afhankelijk van de mal). Wat bij veel traditionele trilbalken vele malen hoger ligt.

Verschillende toonaangevende bedrijven welke met verschillende merken direct ontkist machines werken hebben het hart van hun machines om laten bouwen met een Krobo trilsysteem.